Contact / Over mij

Bryktheater Trouwambtenaar Friesland babs

Bryktheater werkt op locatie en online vanuit 
Akkrum

Contact

Info@Bryktheater.nl

Trouwambtenaar friesland BABS Kyra van Wirdum

Theatermaker, docent, trainingsactrice en trouwambtenaar

Kyra van Wirdum

 

Bryktheater zet zich in om deelnemers en toeschouwers te laten verwonderen en verbinden.

Ik geef theaterworkshops aan volwassenen die wel/geen ervaring hebben met toneel. Ik maak je wegwijs in de wereld van acteren, regisseren, improviseren, instuderen, met tekst werken en theatraal experimenteren. De lessen en voorstellingen die ik regisseer zijn actief, theatraal, humoristisch en leerzaam en zorgen voor een verbindende ervaring tussen spelers onderling en het publiek. Ik ben Kyra van Wirdum ZZPer en Bryktheater is het platform waaronder al het creatieve werk dat ik doe een plek heeft.

Ik produceer theater, geef theaterlessen, regisseer toneelstukken en acteer/zing in voorstellingen en daarnaast ben ik inzetbaar als trainingsactrice en trouwambtenaar en last but not least, ik maak abstracte, schilderijen

Voorstellingen produceer en regisseer ik op basis van een thema, toneeltekst of locatie. Dit doe ik in samenwerking met professionals en amateurs. Kernwaarde bij het maakproces en de opvoering van voorstellingen is dat deelnemers een bijzondere, positieve ervaring opdoen.

Theaterlessen geef ik bij Podiumschool Leeuwarden. Theaterworkshops op maat zijn mogelijk.

Als podiumactrice en zangeres kun je mij inhuren en regelmatig zien in samenwerking met verschillende entertainment bureaus.

Als trainingsactrice ben ik werkzaam bij uniformberoepen, allerlei opleidingen binnen hogescholen en in supermarkten. Op maat verzorg ik workshops voor trainingsacteurs en trainers.

Mijn schilderijen zijn te zien en te koop. Voor meer info ga naar schilderkunst

Heb je een leuk idee voor een samenwerking? Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten?

Ik werk graag samen met: