Home » Testimonials/recensies

Testimonials/recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Hans
5 dagen geleden

Wéér een fantastisch leuke ervaring met Bryktheater!
Onder leiding van topper Kyra, met een enthousiast groepje een zgn Monoloog ingestudeerd, én voor publiek opgevoerd. Wat was dat leuk zeg. Ik had zoiets nog nooit gedaan; weer een ervaring rijker :)
Kyra, nogmaals dank voor je professionele begeleiding!

Anita
5 dagen geleden

De monologen cursus heb ik bij Kyra gedaan: ze geeft drive en vertrouwen. Ik zeg: doen!
De avond met ons optreden was afwisselend en gezellig. Mijn publiek was verrast en vonden het erg afwisselend!

Els
5 dagen geleden

Mijn allereerste monoloog gehouden (nou ja, op een podium dan!).
Ik wist helemaal niet dat ik dit leuk vond?
En nu wil ik élk weekend monologen doen bij Kyra!!

Petra Need
5 dagen geleden

Een goede vriend gaf aan een monoloog op te gaan voeren. We waren zeer verbaasd maar uiteraard komen we dan kijken. Maar heel eerlijk.....zonder enige verwachting. Ongeveer 1,5 zou het duren, meerdere amateurspelers deden hier aan mee en we maakten ons op voor een iet wat saaie avond.........dachten we.


Maar wat is het dan leuk als je zo verrast wordt!!!! In het nieuwe Moontheater werden we gastvrij ontvangen. Vol enthousiasme zijn we getrakteerd op 7 prachtige monologen waarin veel herkenning, humor en ook absurditeit zat. De interactie met medespelers op het toneel (zonder dat die spreken, anders is het geen monoloog meer) maakte dat het een dynamisch geheel was om naar te kijken. De opvoering van 7 verschillende spelers, maakt het afwisselend. Een hapje en drankje maakte de avond compleet. Respect en hulde voor de spelers die dit in korte tijd hebben weten neer te zetten. 

Wij kijken terug op een hele leuke avond. Dank daarvoor!!!!

Petra & Martin

Sarah Vermazen
6 dagen geleden

Wat een geweldige monologen voorstelling! Ik heb enorm gelachen. Met humor werden serieuze verhalen verteld. De personages wisten hun rollen prachtig te vertolken en dat slechts in vier weken tijd. Iedereen die eens een monoloog voor publiek wilt doen kan ik de flitscursus monologen van Kyra enorm aanbevelen. Laagdrempelig en professionele begeleiding en gegarandeerd een succes ervaring op het eind!

Bas van Eerden
7 dagen geleden

Als deeltijdstudent van de lerarenopleiding Nederlands (NHL/Stenden) heb ik les gehad van Kyra. Zij was daar o.a. docent Verbale en Dramatische Expressie. Ik kom Kyra tegenwoordig veel tegen op de Politieacademie, waar ik docent ben. Zij treedt daar op als actrice bij simulaties. Onlangs heb ik onder Kyra's bezielende leiding, met veel plezier en gezelligheid, de flitscursus Toneelmonoloog gevolgd. Dit is amateurtoneel, maar de aanpak en organisatie is zeer professioneel!

Kyra is een zeer enthousiasmerende en inspirerende vakvrouw die niets aan het toeval overlaat. In haar eigen rollen is zij hilarisch! Als je wat dan ook maar van plan bent te doen met toneel/drama of heb je hier advies of ondersteuning bij nodig, dan moet je bij Kyra zijn.

Elisabeth van den Berg
10 dagen geleden

Kyra betrekt je op een laagdrempelige manier in haar rollenspel waardoor je je absoluut niet opgelaten voelt.
Ze is een echte actrice. Dikke pluim voor haar!

Tom Voortman
22 dagen geleden

Tijdens onze training heb ik in een simulatie gespeeld met Kyra als tegenspel. Ze speelde een demente oude vrouw die de weg kwijt was. Ook heb ik een simulatie gezien van een collega met Kyra als tegenspel, hierin speelde ze een verwarde vrouw waar alles bij haar weg was genomen. Bijzonder leerzaam hoe Kyra zich een rol eigen maakt, het komt erg realistisch over en dat werkt heel erg goed in het spelen van de simulatie. De simulatie voelt op een gegeven moment heel realistisch, waardoor je niet door hebt dat het een simulatie is. Dit is voor mij en mijn collega's erg leerzaam! Naderhand weet ze je ook goed feedback te geven en kan ze je tips en tops aanreiken, nogmaals dank!

Yolanda Timmer
24 dagen geleden

Heb een aantal online-trainingen samen met Kyra gegeven. Kyra als co-trainer. Heb fijn samengewerkt en Kyra heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd. Kyra denkt mee, is energiek en kan snel schakelen. Cursisten voelden zicht veilen en op hun gemak om vrij uit te oefenen. Ook kon Kyra goed over de inhoud mee praten en hierin tips en aanvullingen geven. Dit heeft de training erg waardevol gemaakt. We gaan in de toekomst zeker weer samenwerken!

Lillian
2 maanden geleden

Tijdens onze training heeft Kyra mij het zetje gegeven dat ik nodig had. Ik kan nu klanten helpen met meer rust en zelfvertrouwen. Door haar acteerspel waarbij we het vooral fout mochten doen om er van te leren, viel het eigenlijk best mee allemaal. Ik doe mijn werk na de training met meer onbevangenheid en plezier!

Tency
2 maanden geleden

Kyra zorgt ervoor dat je echt uit je comfortzone gaat en durft jezelf te uiten. Ik heb veel geleerd van haar theatercursus en heel veel plezier gehad.

Hans
3 maanden geleden

Wát een leuke en leerzame theaterlessen heb je ons groepje gegeven, Kyra! Lekker uitdagend. Je enthousiasme spatte ervan af :)
Dank nogmaals en misschien tot ziens!

Mariëlle
4 maanden geleden

Was heel gezellig en interessant veel geleerd

Ilja
10 maanden geleden

Tijdens de toneelcursus voor beginners heeft Kyra mij laten ervaren wat toneel met je kan doen. Dit doet ze op een enthousiaste en vrolijke manier in een open en veilige omgeving. Ze denkt met je mee en haalt het beste uit je.

Ruben
10 maanden geleden

Kyra helpt je echt uit je schulp, met haar super leuke en leerzame theaterlessen. Haar enthousiasme maakt het elke keer super leuk en ik keek elke week weer uit naar de maandagavond!

Sippie Broersma
10 maanden geleden

Afgelopen maanden heb ik de toneelcursus voor beginners gevolgd. We hebben op een speelse manier kennisgemaakt met verschillende aspecten van het toneelspel. Kyra is erg enthousiast, nodigt je uit om jezelf te laten zien en heeft een scherpe blik. Ik heb weer veel nieuwe manieren van kijken ontdekt door deze cursus. Het was genieten!

Nynke Teerenstra
10 maanden geleden

Afgelopen donderdag verzorgde Kyra een training voor onze opleiding tot Leerkracht Basisonderwijs. De training stond in het teken van Communiceren met Ouders. Kyra is een leuke en lieve vrouw die op een hele plezierige manier te werk gaat. Ze heeft ons verschillende theorieën uitgelegd en samen met ons door middel van rollenspel bepaalde situaties geoefend. Het was erg fijn om dit met haar te kunnen oefenen, jammer dat dit vanuit onze opleiding maar 1 keer wordt aangeboden! Bedankt Kyra!! Ik vond het erg leuk en leerzaam (ondanks de zenuwen haha)!

Timo
10 maanden geleden

Vanmiddag een bijeenkomst gehad omtrent communicatie met ouders, erg interessant en vooral heel leerzaam!!

Jelle Koornstra
2 jaar geleden

Kyra nodigt je zacht maar overtuigend uit om ja te zeggen tegen alles wat theater is. Ga je hier in mee dan is ze scherp in haar feedback, helemaal gericht om je te laten groeien. Hoe gaaf was het om te zien hoe wij als groep gegroeid zijn. Met een fantastische slotavond waarin we mochten stralen en het deden. Ik wil meer!!

Andries
2 jaar geleden

De lessen waren super leuk om te doen.
Overzichtelijk met elke week een ander thema.
De mensen in de groep waren ook fijne warme mensen en dat maakte ook dat ik met plezier meedeed.
Bedankt Kyra en de gang!
Groetjes