Ruilen van geluk

Mijn huidige ruil:

Cadeaubon van SUP/Kayak verhuur Akkrum.

SUPpen voor 10 personen!

2,5uur het water op incl. horeca routekaart en waterdichte telefoonhoesjes. 

Hoe het is begonnen:

Jep, het is nog steeds coronatijd en ik wacht nog steeds tot ik weer volop aan het werk mag.  In de tussentijd ben ik op 26 april 2021 een ruilproject gestart.

In 2006 ruilde Kyle Macdonald een paperclip uiteindelijk in voor een huis. En dat alles met gesloten portemonnees!

En ja... als hij dat kan, dan kan ik dat misschien ook wel. Maar ik heb al een huis en daar ben ik het afgelopen jaar veel geweest. Tijd voor een ommetje. Daarom ga ik voor iets dat voelt als thuis maar toch lekker weg is: een camper misschien? Hell yeah! Lets ride!   

De start lag in het kippenhok. Mijn kippen kregen van mij kippenvoer en een prettig verblijf en ik kreeg, hoe kan het ook anders, een ei. Die werd al direct door een vriendin van me ingeruild voor een flesje desinfectiemiddel. Daarvoor kreeg ik een corona zelftest. Let op! Die waren schaars ten tijde van de ruil. En toen kwam de gitaar die ik natuurlijk met beide handen heb aangenomen. Jep sommige mensen hebben zo veel gitaren dat ze er eentje over hebben. Die ruilde ik voor een heerlijke lunch of diner voor 4 personen bij Foodbar Soups and Salads in Leeuwarden. En Daarmee kwam ik bij mijn huidige aanbod: een cadeaubon voor Stand Up Paddling (SUPpen) voor 10 personen bij sup/kayak verhuur Akkrum.

Al na 4 keer ruilen ben ik er achter gekomen dat dit project niet gaat om iets waar ik naartoe probeer te ruilen. Het gaat, zoals met de meeste dingen in het leven niet om het eindresultaat. Waar het om gaat is het delen van geluk. Alles waar ik mee ruil gaat 1 of meerdere mensen gelukkig maken. Zoals bij de cadeaubon die ik nu te ruil heb; het gaat 10 personen bij elkaar brengen. En de gitaar gaat vast voor veel gezelligheid zorgen. 

Kan ik jou (of je kennis) blij maken met een heerlijke middag SUPpen met 10  vrienden/familie/collega's in Akkrum? 

En wat heb je voor mij om te ruilen? 

EN

How it all started:

Yep, it's still corona-time and I'm still waiting to get back to work. In the meantime, I started a trade project on April 26, 2021.

In 2006, Kyle Macdonald eventually traded a paper clip for a house. And all that with closed wallets!

Well ... if he can do that, then maby I can too...

But I already have a house and I have been there a lot in the past year. Time for a ride around the block. How about a home away from home? a campervan maby? Hell yeah! Lets ride!

Its all started in the chicken coop. My chickens got chicken feed from me and I got, yes yes, an egg. It was immediately exchanged by a friend of mine for a bottle of disinfectant. For that I got offered a corona self-test from someone else. Pay attention! They were scarce at the time of the exchange.

And then I got offered a guitar. I traded that for a Ciftcard for a lunch/dinner at foodbar Soups and salads Leeuwarden. Wich brougt me to my latest trade! 

A giftcard to go stand up paddling with 10 people at SUP/Kayak rental Akkrum. 

 

So can I make you (or your acquaintance) happy with a giftcard for SUPping with 10 friends/family/collegues in Akkrum?

And what have you got for me to trade?